21.10.2012

Tulossa 2013

Ensi vuonna "tyttölegojen" ystäviä hemmotellaan oikein kunnolla. Lego Friends sarjaan saadaan monta mielenkiintoista eläinhahmoa ja pari uutta ystävää, mutta jälleen mitä jäin kaipaamaan, olisi ne pari poikahahmoa. Tosin Mian taikurisetissä Mian vaatteet sopisivat myös miehelle, näyttää siltä että torsossa ei ole rintoja ehkä poikien peruukilla tästä saisi yhden poikahahmon sarjaan. Hmm.... Myös Stephanien jalkapallosetin vaatteet voisivat käydä pojalle, mutta torsossa näyttää olevan rinnat, isot rintalihakset? Ehkä. Poikia nimittäin kaivataan :)


Uutuuksia ovat mm: Watercrafting Fun 2013, Mia's Magic Tricks 2013, Emma's Karate Class 2013, Olivia's Newborn Foal 2013, Rehearsal Stage 2013,Heartlake Pet Salon 2013, Heartlake City Pool 2013, Stephanie's Soccer Practice 2013, Squrrel's Tree House 2013, Cat's Playground 2013, Turtle's Little Oasis 2013, Hedgehog's Hideaway 2013,Poodle's Little Palace 2013, Bunny's Hutch 2013





Myös pienempiä tyttöjä muistetaan uusilla, perinteisiä minifiguureja sisältävillä seteillä:
My First LEGO Princess sekä Pink suitcase sisältävät mukavasti tyttöhahmoja ja pinkkejä palikoita!

Kuvia ja lisätietoja uusista seteistä löytyy esim. täältä.


       

5 kommenttia:

  1. Voi kun nuo kaikki tulisivatkin myyntiin myös Suomessa! Noita pusseissa olevia ei ole vielä kertaakaan kyllä tullut ja jostain syystä niille tuli ebayssäkin niin kovat hinnat että jätin ostamatta. Liekö olleet jotain keräilyjuttuja?
    Nuo perinteiset lego-figuurit on kyllä melkein kivampia, joten nuo pinkit boxit meille varmaan tulisivatkin heti, jos siis tulevat täällä myyntiin. Pitää ehkä pitää korvat höröllä, jos niitä vaikka sitten jostain ulkomailta sitten tilaisisi, ellei tänne tule

    VastaaPoista
  2. Joo, pitää toivoa että tulevat myyntiin Suomessakin, pienempi tytöistäni ihastui heti noihin eläinhahmoihin. Itsekin katsoin niitä aiempia pussukkajuttuja ebayssa, mutta jätin ostamatta kovan hinnan vuoksi.

    VastaaPoista
  3. Otin yhteyttä tuonne Legoon suoraan, ja eipä tosiaan nuo pussukat sitten tule taaskaan Euroopan markkinoille. Pitäisi varmaan löytää joku suora kontakti rapakon taakse, että joku voisi lähettää sieltä suoraan noita pussukoita tänne periferiaan. Ne on jotain keräilyhahmoja, vähän kuin Minifigursit, joten siksi niiden hinta myös nousee kovaksi Ebayssa. Tai näin käsitin.

    VastaaPoista
  4. No onpa harmillinen juttu. Varmasti kävisivät hyvin kaupaksi täälläkin. Pitää yrittää sitten katsella ulkomailta. -Muuten jos olet kiinnostunut siitä lego Friends Brickmaster -kirjasta, niin niitä löytyy Bookplussalta, tilasin tytölle pukinkonttiin sieltä n. 20€:n hintaan. Katsoin että ensi vuonna on tulossa muitakin Friends kirjauutuuksia joissa ainakin yhdessä mukana minifigu.
    http://www.bookplus.fi/search?category=862&q=lego+friends

    VastaaPoista
  5. Oi! Kiitos vinkistä! Me katseltiin kerran Stra Wars Brickmasteria ja melkein ostettiinkin, mutta kyllä tuo sen kuitenkin voittaa :)

    VastaaPoista