2.1.2013

Lego Friends poikia :)


Uudet lego Friendsit on pikkuhiljaa ilmestyneet kauppojen hyllyille. Tälläkään kertaa ei yhtään pakkausta missä olisi ollut poikafiguuri. Ymmärrän että sarja on suunniteltu tytöille ja ajatellaan että tytöt haluavat leikkiä tyttöhahmoilla, siksi riittänee että sarjasta löytyy yksi mies, Olivian isä.
Mutta ehkä se Olivian isä riittääkin pienemmille leikkijöille, sillä esim. ekaluokkalainen tyttöni vähät välittää sarjan ihmishahmoista, häntä kiinnostaa eläimet. Mutta eri asia onkin sitten isommalla, 10-vuotiaalla tytöllä joka kaipaa jo leikkeihin jotain muutakin kun shoppailua tai eläinten hoitoa, mikä onkaan hauskempaa kun leikkiä isojen tyttöjen juttuja mistä usein tärkein on se ensirakkaus ja esim. poikien kanssa treffeille meno. Aiheet jotka ei ehkä ole vielä ajankohtaisia todellisessa elämässä, mutta kiinnostaa jo. Ja tiedän että on myös pieniä poikia joita lego Friendsien todentuntuiset ja kauniin väriset maailmat kiinnostaa. Olisi siis kohtuullista että sarjasta löytyisi edes yksi pikkupoika :)
No onneksi markkinoille tuli nyt nämä setit; Jalkapalloa pelaava Stephanie muuttui minifiguurin peruukin avulla söpöksi pikkupojaksi ja Mian taikurisetin hahmo muuttui niinikään peruukin avulla pojaksi joka sopii viemään daaminsa vaikka koulun tanssiaisiin.
Toivotaan että seuraavista Lego Friends seteistä, esim. siitä tulevasta koulusta löytyisi se yksi poikakaverikin.