10.3.2012

Lego huoltoasema/kahvila

Lego Friends -sarjan kahvilan innoittamana päätin rakentaa kahvilan Belville-mittakaavaan. Homma sitten vähän paisui, kuten kaikilla tekemisilläni tapana on, joten kahvila laajeni kokonaiseksi huoltoasemaksi. Yhtään uutta legoa en tähän projektiin hankkinut, mutta aikaa kului ja kynnet katkeili kun tätä rakensin... Meillähän legot on siis ihan sekaisin ja suurin tehtävä olikin etsiä kaikki sopivat värit ja palikat. No onneksi löytyi avuliasta lapsityövoimaa tähän palikanetsimishommaan :)Huoltoasemalta löytyy pieni kauppa ja dinertyylinen kahvila. Belville -hahmoille maistuu jätski.
(Pikkukuvat suurenee klikkaamalla.) Pitäähän kahvilassa olla myös retrohenkinen jukeboxi, googletin kuvia jukeboxeista ja oli hauska miettiä miten sellaisen saisi aikaan legopalikoista. Ja lopputuloksena oli ihan tunnistettava vehje!


Myös jo tutuksi tullut hippiperheemme tuli asioimaan huoltoasemalle hienolla Vw Camper vanillaan. Auto tankattiin ja pestiin. Sillä välin perhe nautti jätskit ja hampparit huoltsikan pihalla.


 Koirallekkin maistui jäätelö!
Lisää kuvia huoltoasemasta löytyy legokansiostani.