31.10.2013

Lego Disney Princess 2014, uutta tietoa!


Totta se on. eli ensi vuonna kaupan legohyllyihin saapuu uusi legosarja Disney Princess.
Olen nyt omin silmin nähnyt kuvia uusista pakkauksista ja kerron tässä nyt mitä ne pitävät sisällään. Sarjan hahmot ovat samanlaisia kuin Lego Friends -sarjassa, paitsi että prinsessahahmoilla on jalkojen sijaan mekko-osa tai Arielilla pyrstö.41050 Ariel´s Secret Treasures on pieni setti. Siitä löytyy Ariel-hahmo jolla on pyrstö. Portti, uusi kalahahmo Pärsky sekä aarrearkku.

41053 Ariel’s Magical Kiss on isohko setti missä on jokin valkoinen pieni rakennus. Vaaleanpunainen soutuvene, prinssihahmo Erik <3 Arielhahmo pinkillä mekolla, laituri, sammakko ja joku puuntapainen.
41051 Merida’s Highland Games setistä löytyy Merida hahmo, beigen värinen linnake, nalle -hahmo(ja) Jousipyssy+ampumataulu. Jokin vesiaihio. Meridan hiuksissa on käytetty samaa muottia kuin Lego Friends Andrealla.

 

41052 Cinderella’s Enchanted Carriage setissä on Tuhkimohahmo, Siniset "kurpitsavaunut", hevonen, suihkulähde ja pari oranssia minifiguurin päistä tehtyä kurpitsaa ja kärpässieni.

41055 Cinderella’s Castle Romance on iso setti. Setistä löytyy Prinssi ja Tuhkimohahmo. Iso sinivalkoinen linna, Omenapuu punaisilla omenoilla, kissa -ja koirahahmot. (samanlaiset kuin Lego Friends-sarjassa) Kukkia, toinenkin puu ja keinu.


41054 Rapunzel’s Tower of Creativity setti on oma suosikkini näistä. setissä on harmaa kukkatarroin koristeltu torni. Tähkäpää- ja prinssi Flynn Rider hahmot. Kukkasia, kärpässieni ja ihan uudella muotilla tehty liskohahmo Pascal <3 (-Toivottavasti kyseinen hahmo tulee jossain vaiheessa myös lego friendsien eläinpussukoihin.) Koska näkemäni kuva oli niin pieni, en osaa sanoa Tähkäpään peruukista, millainen se on, mutta ainakin erilainen mitä aiemmin on nähty.

Setit on suunnattu 5-12 -vuotiaille ja pakkaukset näyttävät houkuttelevilta!