10.7.2013

Idea legokaaoksen selättämiseksi

En ole vielä keksinyt toimivaa legojen säilytysjärjestelmää. Mutta luulen että tällainen voisi toimia. Eli hommaisi ehkä kaksi tai kolme Ikean Helmer -laatikostoa (39,95€) ja muutamia Ikean Antonius lokerikkoja (1,99€) jotka kaiken järjen mukaan mahtunevat noihin laatikoihin (pitää vielä tarkistaa) ja Helmer-laatikoston laatikoiden etulevyssä oleviin etikkettipidikkeisiin leikkelisi värillisistä papereista lappuset kertomaan minkä värisiä legoja laatikko sisällään pitää.

Uusia Lego-mainoksia ja tilausta Saksan suuntaan...

YouTubesta bongasin pari uutta Lego Friends TV-mainosta ja jälleen kerran mainosvideot oli tehty niin houkutteleviksi että iski vallan legokuume näin kesän hiljaiselon jälkeen.
Otin muutaman kuvan mainosvideosta (en tiedä saisiko näin edes tehdä) mutta taas niin valloittavia yksityiskohtia mainoksesta saattoi löytää että haluan jakaa ne kanssanne :)
Eli kuvista voi bongata mm. sydänjärvessä joutsenveneillä ajelevat tytön ja pojan.
Suloiset raidalliset uimakopit, kauniita kukkaistutuksia ja kiehtovia rakennuksia. Saisiko näistä kenties inspiraatiota omaankin legokaupunkiin?
Tässäpä linkit mainoksiin:

Koulu
Vene


Koska venettä ja koulua ei vielä löydy Suomen kaupoista, katsoin löytäisikö google kenties paikan josta niitä jo saisi, ja löysihän se. Eli tilausta lähti tällaiseen paikkaan kuin http://www.mytoys.de/ En ole tuolta koskaan aikaisemmin tilannut, mutta vaikutti ihan luotettavalta kaupalta. Luulenpa että postikulujenkin (n.14€) jälkeen sekä koulu että vene oli tuolta ostettuna halvemmat kuin mitä ne Suomessa tulevat maksamaan. (tuolla vene n. 60€, lego.comissa suomen hinta tulee olemaan, sitten kun niitä sieltä voi tilata, 84,95€)

 -Kerron sitten lisää kun tilaus saapuu. Nyt jännittämään :)