21.9.2013

Uudistunut Lego Scala -talo

 Lego Scala -talomme koki pienen muodonmuutoksen. Tässäpä kuvia uudistetusta talosta!
(Kuvat suurenevat klikkaamlla.)

Olohuoneessa on valkoiset seinät ja lego-palikoista rakennettuja uusia kalusteita. Yhden seinän maalasin mustaksi. Seinätaulut on lego scalaa, mutta tuunattu mustalla maalilla ja uusilla tarrakuvilla mitkä tulostin netistä tarra-arkille. Tunnetteko taiteilijan? Makuuhuoneessa on alkuperäisväriset seinät, mutta nyt sieltä löytyy legopalikoista rakennettuja yksityiskohtia, huomaa värikäs kattokruunu ja pöytälamput!


Tyttöjen huoneessa on valkoiset seinät, keltainen ovi ja legopalikoiden avulla tuunattu lego scala kerrossänky! Myös koulupöytä on rakennettu legopalikoista.
Kylpyhuoneessa on myös uudet valkoiset seinät ja litteillä palikoilla rajattu suihkunurkkaus.Huomaa katossa oleva spottivalaisin, niin ikään legopalikoista rakennettu.

Keittiössä on keittonurkkaus mitä tuunattiin legopalikoilla, esim. yläkaapit eivät oikesti kuulu lego scala -sarjaan. Myös keittiöstä löytyy uudistettu valkoinen seinä.


4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen talo! Löytyyköhän tuota taloa enään mistään? Löydän vain niitä muita taloja, mutta löytyykö juuri tuota taloa jostain? Ja onko tuo vain yksi paketti, vai onko tuossa yhdistettynä jotain muita paketteja? Kun olen etsinyt ja etsinyt, mutta ei, ei sitä vain löydy :D

  VastaaPoista
 2. Hei! Lego Scala -taloja on valmistettu ainakin kolmea erilaista. Tämä talo on koottu muistaakseni neljästä tai viidestä eri talosta, ainakin kahdessa oli kierreportaat ja kahdessa ei. Talot on pääasiassa huutonetistä ostettuja ja lisäksi näissä on varmasti myös muiden Lego Scala -sarjan - sekä muiden legosarjojen osia. Taloa ei siis ole hankittu kerralla, vaan pikkuhiljaa vuosien saatossa sopivien osien sattuessa kohdalle. Ja tämänhän voi siis kasata monella eri tavalla, vaikka laittaa kaikki huoneet peräjälkeen. Uskon että samanlaisen tai ainakin vastaavan keräily onnistuisi vieläkin sillä aika usein lego scalaa on huutonetistä tarjolla siitäkin huolimatta että sarjan valmistus on lopettu jo 2000-luvun alussa.

  VastaaPoista
 3. Millä olet maalannut seiniä ym? Olen harkinnut samaa mutta mietin kuinka mahtaa kestää leikkiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!Minulla on täällä: http://pienessamittakaavassa.blogspot.fi/2013/09/lego-scala-projekti-aloitettu.html
   postaus aiheesta. Eli ihan Spraymaalilla. Yllättävän hyvin se maali pysyy. Myös yhden seinän tapetoin printillä ja päälle laitoin kontaktimuovia.

   Poista