10.1.2013

Ostoslistalla

Viereinen legouutuus ilmestyy kevään aikana. Tämä on luultavasti taas näitä pienen erän settejä joita voi tilata ainoastaan lego.comista. Mutta tuo kirsikkapuu on vallan vastustamaton ja suihkulähdekin hauska lisä legokaupunkiin.
Tuo alemman kuvan legosetti löytyykin jo lego.comista ja sen voisin hankkia melkeinpä pelkästään jo tuon turkoosin polkupyörän vuoksi.
Selkeästi "tyttölegojen" määrä on lisääntynyt vuodessa huimasti. Hienoa!

4 kommenttia:

 1. Ihana setti tuo ylimmäinen, jossa on kirsikkapuu. Sellainen olisi kyllä kiva saada. Luultavasti kelpaisi meillä pojallekin. Sopisi hyvin hänen Lego omakotitalon kanssakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti kelpaisi. Ajattelin kokeilla rakentaa moisen meiltä löytyvistä legoista. En tosin ole varma onko kirsikoita tarpeeksi.

   Poista
 2. Oi ja voi, taas jotain sellaista joka kyllä menee heti ostoslistalle kun tulee. Osaatko kertoa koska olisi tulossa? Ja just kun vasta odottelen edellistä tilausta tuolta ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietoa, mutta veikkaan että joku maalis-huhtikuu voisi olla aika lähellä, koska tämä ilmestyy samaan aikaan toisen pienen pääsiäisaiheisen (pupu ja kori) setin kanssa. Nämä on siis niitä pieniin muovipussukoihin pakattuja "seasonal" -settejä. (Meiltä löytyy muutama jouluaiheinen ja halloweenjuttu.)

   Poista