23.4.2012

Lego CinemaFriendsin Heartlake Citystämme  puuttui elokuvateatteri. Innokkaana elokuvien ystävänä tämän rakentaminen toi itselleni suurta hupia. Teatterirakennuksen ohjeet löysin netistä googlettamalla.
Alunperin Cinema -rakennus on kuulunut Lego Town Plan settiin. Koska pelkkä kopioiminen on tylsää, panin rakennuksen alkuperäisvärityksen uusiksi.

Netin ihmeellisestä maailmasta löysin myös settiin kuuluvat tarra-arkit jotka saattoi itse tulostaa. Cinema-tekstin tosin jouduin kikkailemaan itse, koska alkuperäisessä rakennuksessa teksti on valkoisella pohjalla ja omassa rakennelmassani tarvitsin taas valkoiset kirjaimet punaisella pohjalla.
Legopalikoita tilasin Piipoosta ja legolta, koska ihan kaikkia erikoisosia ei löytynyt omasta takaa.

 
Lisäsin rakennukseen myös julisteita joita joku "legohullu" oli askarrelut, eli alkuperäiseen tyyliin tehtyjä elokuvajulisteita joissa henkilöt oli korvattu legoukoilla.


Teatterin aulassa olevasta myymälästä saa ostaa tietysti pop cornia. Elokuvasalista löytyy viisi istumapaikkaa, juurikin sopivasti kaikille ystävyksille!
Tälläkertaa elokuvana on Simpson Movie!


4 kommenttia:

 1. Onpas sulla mieletön kokoelma legoja!
  Sattuisitkos tietämään, mistä saisi Lego Scalan kylppäriä tai edes sitä vessanpyttyä?

  VastaaPoista
 2. Heh, vähän riistäytyi käsistä tämä legohulluus :) Itsekin etsin pitkän sitä kylppärisettiä kunnes kerran huutonetistä löytyi. Sitä ennen rakennettiin legopytty palikoista. Pytyn rakennusohjeitakin taitaa löytyä ihan googlella. Mutta sitä alkuperäistä settiä kannattaa yhä metsästää huutonetistä, tuntuu että nuo Scalalegot ei enää ole niin kysyttyjä kun jokunen vuosi sitten, löytyy siis huutonetistä välillä tosi halvallakin. Ja sitten tietysti ebaystä kannattaa katsoa. Sitten on vielä tällanen sivusto kuin Bricklink, itse en ole tuolta vielä tilannut kun en ole jaksanut perehtyä miten tuo homma toimii, mutta näyttäisi löytyvän myös Scalapyttyjä. Tässä linkki listaan: http://www.bricklink.com/search.asp?pg=16&q=scala&viewFrom=sf&sz=500&searchSort=P

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin on päässyt mopo karkaamaan.Tila alkaa loppumaan, ei kohta tiedä, mihin tungetaan kaikki legot ja nukkekodit sun muut...Pitäisi olla harrastehuone!!!
  Kiitos kovasti linkistä, siellähän niitä pyttyjä on :)

  VastaaPoista
 4. Harrastehuone ois kyllä ihan unelma, mutta toiseksi unelmana pysyykin. Pitää vaan koittaa kehitellä jotain toimivia säilytysratkaisuja...

  VastaaPoista