20.7.2013

Esittelyssä: Nukketalo!

Tämä nukketalo on koottu kolmesta Ikea Konsmo-yöpöydästä. 

Nukketalon asukkaina on Bratz-nukeista koottu perhe. Äiti Sally, isä Martin, tytöt Mimosa 9v. Melissa 10v. ja kaksosvauvat Nana ja Oliver 2v.
Talon katolla on pieni kattoterassi missä voi nauttia kauniista päivistä ja kasvattaa kukkasia.


Talon olohuoneessa on hieno tapettiseinä ja Ikean Klippan -sohva sekä expedit hylly. (Huset -nukkekodin kalustesetistä) Seinälle on koottu valokuvista kollaasi perheen lomamatkoilla otetuista valokuvista.

Makuuhuoneessa on tilaa säästävä levitettävä sohva missä äiti ja isä nukkuvat. Seinällä on upea tapetti ja lattialla itämainen matto. Kalusteet Ikean vanhoja Lillabo -sarjan nukkekodin kalusteita.Lasten huone on kalustettu myös Ikean Lillabo -kalusteilla ja mattona on Ikea Huset -sarjan raidallinen Stockholm -matto.
Seinällä on suloinen tapettiprintti.
Leluina Lego, SF ja LPS -sarjan leluja ja pikkutavaraa.


(Tapetit, olohuoneen ja parvekkeen lattiamateriaali on löydetty netistä, muokattu kuvankäsittelyohjelmalla ja tulostettu valmille tarra-arkeille. Osa päällystetty vielä kontaktimuovilla leikinkestäviksi.
Itämainen matto ja perhosjuliste tulostettu Ikean sivuilta. Valokuvakollaasin kuvat otettu itse ja käsitelty kuvankäsittelyohjelmalla sopivaan kokoon ja tulostettu tarra-arkille.
Bratz-perheen äiti, isä ja Mimosa ostettu  1-3€ halpaan hintaan kirpparilta, samoin Lillabo-sarjan kalusteet edullisia kirppislöytöjä.)