20.7.2013

Esittelyssä: Nukketalo!

Tämä nukketalo on koottu kolmesta Ikea Konsmo-yöpöydästä. 

Nukketalon asukkaina on Bratz-nukeista koottu perhe. Äiti Sally, isä Martin, tytöt Mimosa 9v. Melissa 10v. ja kaksosvauvat Nana ja Oliver 2v.
Talon katolla on pieni kattoterassi missä voi nauttia kauniista päivistä ja kasvattaa kukkasia.


Talon olohuoneessa on hieno tapettiseinä ja Ikean Klippan -sohva sekä expedit hylly. (Huset -nukkekodin kalustesetistä) Seinälle on koottu valokuvista kollaasi perheen lomamatkoilla otetuista valokuvista.

Makuuhuoneessa on tilaa säästävä levitettävä sohva missä äiti ja isä nukkuvat. Seinällä on upea tapetti ja lattialla itämainen matto. Kalusteet Ikean vanhoja Lillabo -sarjan nukkekodin kalusteita.Lasten huone on kalustettu myös Ikean Lillabo -kalusteilla ja mattona on Ikea Huset -sarjan raidallinen Stockholm -matto.
Seinällä on suloinen tapettiprintti.
Leluina Lego, SF ja LPS -sarjan leluja ja pikkutavaraa.


(Tapetit, olohuoneen ja parvekkeen lattiamateriaali on löydetty netistä, muokattu kuvankäsittelyohjelmalla ja tulostettu valmille tarra-arkeille. Osa päällystetty vielä kontaktimuovilla leikinkestäviksi.
Itämainen matto ja perhosjuliste tulostettu Ikean sivuilta. Valokuvakollaasin kuvat otettu itse ja käsitelty kuvankäsittelyohjelmalla sopivaan kokoon ja tulostettu tarra-arkille.
Bratz-perheen äiti, isä ja Mimosa ostettu  1-3€ halpaan hintaan kirpparilta, samoin Lillabo-sarjan kalusteet edullisia kirppislöytöjä.)7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Polkasin itsekin sitten eilen Ikeaan -- oli ihan pakko saada tuo uusi setti! Ostinkin sitten kaksi, ihan varmuuden vuoksi :) Vaikka tilaa uusille kalusteille ei todellakaan ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Oli munkin nukeille aivan loistavan kokoiset, mikä oli iloinen yllätys. Siis, että tekivät "barbie" kokoluokkaa, eikä sitä perinteistä 1:12. Hyvä Ikea!
  Tuleekohan tuolle setille jatkoa? Kun toi oli nimetty olohuoneeksi, niin ajattelin että tulis sitten vielä lastenhuone, kylpyhuone jne. Ja kaikki niitä Ikean tuotteita. Se olis aivan ihanaa!!

  xoxo,
  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Minustakin tää on ihana :) Mä luulen että meillekkin tulee noita vielä toinen setti, haluan toisen keltasen tuolin parvekkeelle ja kokeilla ommella sohvaan vaihtopäälisen. Toivotaan että näitä tulis lisää. Ikea-keittiä tässä mittakaavassa ois ihan mahtava!

   Poista
 2. Voisitko järjestää jossakin vaiheessa arvonnan?
  Mistä olet ostanut nuo mian vanhemmat ja sen huvilan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvila on Lego Creator-sarjasta, joku rantamökki tai vastaava. Ostin muistaakseni sen Anttilasta. Mian vanhemmat on Olivian talo setistä, oikeasti siis Olivian vanhemmat, äitihahmolle olen vain vaihtanut peruukin :)
   Arvontaa ei näillä näkymin ole tulossa, ellei joku halua lahjoittaa arvontaan palkintoa :)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo talo! Kyllä olen niin kateellinen sinun sisutustaidoillesi (tapetit ym.) Ai että.. olisinpa itsekkin noin hyvä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, tähän nukketaloon printtailin sellasia juttuja mitä olen ihastellut sisutuslehdissä, kuten tuo Pip studion tapetti nukketalon olohuoneessa. Mutta en välttämättä haluaisi kyseistä tapettia omaan olohuoneeseen. Ei tähän hirveästi sisutustaitoja vaadita, kun kokeilee vain rohkeasti juttuja mitkä itsestä tuntuu hauskoilta!

   Poista
 4. Ihana nukketalo! Tykkään Bratzeistä! :)

  VastaaPoista