1.2.2013

Lego Friends, katsaus tulevaan!

Lego Friends- sarjan tulevista uutuuksista löysin Eurobricks -foorumilta pari kuvaa. Tässäpä linkit kiinnostuneille:
http://www.eurobricks.com
Ja tässä toinen.
Tässä mainio blogi Lego Friends -faneille: Heartlaketimes
-blogista löysin kuvia tulevasta, myös niistä ihanista uusista eläinhahmoista.

Venesetti näyttää todella lupaavalta ja kokoamista näyttäisi olevan harjaantunemmankin legorakentajan makuun. Uusi blondi poikahahmo on aivan vastustamaton! Myös tuleva leipomo näyttää kiinnostavalta. Ja Hearlaken koulu pitää ehdottomasti saada, ihan jo silmälasipäisen opettajan ja uuden poikahahmon vuoksi!

10 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista sivuistasi. :) Onko sinulla tietoa onko Heartlaken Koiranäyttelyä enää saatavilla missään / tuleeko uudelleen myyntiin? Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei sitä tosiaan tällä hetkellä taida mistään löytyä. Täällä: http://shop.lego.com/en-FI/Friends-ByTheme on nähtävillä kaikki nyt myytävät setit, eli jos kaupasta jotain muita kuin noita settejä löytyy, kannattaa korjata talteen sillä melko varma olen että niitä ei enää tule myyntiin. Esim. nopealla vilkaisulla ainakin Andrean esiintymislava, Emman suunnittelustudio, Stephanien eläinpartio ja Emman kylpyallas tuolta puuttui sen koiranäyttelysetin lisäksi ja Olivian työpajakin oli alennuksessa, eli luultavasti poistavat näitä vanhoja sitä mukaan kun uusia ilmestyy.

   Poista
  2. Moi! Tiedän yhden paikan, mistä saa kauneushoitola perhosen. Koiranäyttelyä ei siellä näyttänyt olevan. Käyppä täältä kurkkaamasa;Coolshop.fi Hakusanaksi Lego friends.

   Poista
 2. Kiitos. Harmi, taidettiin jäädä sitte ilman sitä (ja kauneushoitala perhosta) :(

  VastaaPoista
 3. :( Ehkä ebay.fi vois löytyä..

  VastaaPoista
 4. Pitääpä tutkailla.. :)

  VastaaPoista
 5. Itse pidän lego friendseistä todella paljon. Meillä on talli ja ratsastusleiri, Emman suunnittelustudio ja paljon muita! Katson aina netistä, löytyisikö sieltä etukateen noista tulevista legoista! Minulla on kymmenen lego-ukkoa! Tykkään seurata tätä blogia, koska täällä puhutaan legoista! Voiku munki äiti tykkäis rakennella legoilla. Mutta ton leipomon mä ainakin ostan! Ja ne kaikki pikku eläin-pussit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet löytänyt blogini! Pikku eläinpussukat on myös meidän tyttöjen suosikkeja.

   Poista
  2. Odotan innolla niitä kolmansia pussukoita! Mitä niitä nyt oli esim. papukaija ja koira. Ton laivan ja koulun haluaisin! Ja varmasti ostan!

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista