10.2.2012

Sylvanian Families, muutama esittely

Nämä söpöt päiväkotilapset esittelinkin jo aiemmassa postauksessa. Tänään viihdytin meidän pikku eskarilaista joka flunssan vuoksi piti tänään kotipäivän, lavastamalla SF-lapsilla pienen kevätnäytelmän. Katsomossa jännitettiin hienosti sujuvaa esitystä!
Näytelmässä käytetty pahvikulissi tuli pakkauksen mukana ja teatterisalina toimi koulun luokkahuone.Tätä lahjatavarapuotia en ole aiemmin esitellytkään, Puotisetissä oli mukana kaksi hahmoa, pupu ja koira, mutta koska meillä oli vastaavat jo aiemmista seteistä, lahjoittivat lapset tämän setin hahmot kavereilleen.


Lahjatavarapuodista löytyy kirjoja, askarteluvälineitä, hammasharjoja, eväsrasioita ym. ym. uskomattoman pientä ja suloista tavaraa.
Puotiin on tullut pienet päiväkotilapset ostoksille.

Tässä kuvassa komeilee SF-kylämme poliisi Bobby Roberts. Bobbyllä ei ole muuta perhettä kuin tämä pieni poikavauva joka oli jätetty yhtenä yönä Bobbyn poliisikopin eteen. Vauva muistuttaa erehdyttävästi ottoisäänsä, varsinaisiin isyystesteihin Bobby ei ole kuitenkaan ryhtynyt vaikka kylällä juorutaankin monenmoista.

Tätä kettuperhettä jouduin hieman metsästämään ennen kuin löytyi. Mutta kyllä etsiminen kannatti,. sillä onhan perhe aika valloittava.

Perheeseen kuuluu isä Slick, äiti Velvette, veli Buster, sisko Scarlett ja kaksoset Skitter ja Lindy. Lisäksi tässä meidän kettuperheessä on toinen sisko, eli Japanin versio sisko Scarletista joka on kooltaan vähän pienempi kuin tämä toinen versio. 

Tämä ankkaperhe oli myös vähän kiven alla, ebaysta olisi kyllä löytynyt, mutta kuten aina omissa keräilyissäni, en halua maksaa mistään ylihintaa, vaan sen mitä tavara normaalistikin kaupassa maksaisi ja mielellään vähän vähemmän. Niin jouduin tätäkin hieman hakemaan ennen kuin löysin :)

Perheeseen kuuluu Pormestari Bill Waddlington, rouva Wanda ja suloiset kolmoset; Quiller, Sebastian ja  sisko Jemina.