1.1.2014

Mitä Lego friends sarjasta puuttuu?

Meillä lapset ja minä ollaan hurahdettu Legoihin kuten varmaan olette blogia seuratessa huomanneet. Vaikka Lego Friends sarjasta löytyy tätä nykyä toinen toistaan hauskempia ja mielenkiintoisempia rakennussettejä (esim. nykyinen maatilasarja on aivan yliveto kaikkine eläimineen, tällä hetkellä suosikkisarjamme.) Olemme silti jääneet kaipaamaan jotain... Eli tahdomme lisää erilaisia hahmoja! Lapsia, vauvoja, vanhuksia, eri ammatteja! Tässäpä pari kuvaa mitä ne voisivat olla:Mian isä voisi olla Heartlake Cityn arvostettu poliisi. Settiin voisi kuulua kenties myös rosvohahmo ja poliisiauto.

Mian äiti taasen voisi toimia lääkärinä, tai kenties neuvolantätinä.

Myös lasten päiväkoti olisi ihana setti pienine lego friends -lapsineen. Lapset voisivat olla muottiin valettuja kuten Lego Belville -sarjassakin oli. (Alla olevassa kuvassa pienensin kuvankäsittelyllä Belvillevauvat Lego friends -mittakaavaan.)

Perheitä! Lisää perheitä ja taloja! Tein kuvamanipulaation miltä Lego Friends -perheet voisivat näyttää. Teini-ikäisten ystävien lisäksi olisi kiva jos Heartlake Cityssä asuisi myös lapsia. Luulisi että sopivat lapsihahmot syntyisivät helposti lyhentämällä friends-hahmojen jalkoja ja käsiä, päät ja keskivartalo menisivät sellaisinaan, varsinkin kun käyttäisi muottina poikavartalon rinnatonta osaa.


Huhuja tulevista Lego Friends kesä/syksy -seteistä!

 Vuosi vaihtui ja tänä vuonna 2014 meille on taas luvassa uusia todella lupaavan kuuloisia lego friends settejä, vai miltä tämä lista kuulostaa?

       "Olivia ice cream cycle 41030
        Andrea mountain hut 41031
        First Aid jungle bike 41032
        Jungle Waterfall Rescue 41033

        Summer caravan 41034
  Save the jungle bridge 41036
  Rescue base in the jungle 41038

  Seal on a rock 41047
  Lion in the savannah 41048
  Panda in the bamboo 41049

  Heartlake shopping center  41058 
  Advent Calendar 2014 41040"

Eli pakettien nimistä päätellen pääsemme viidakkoseikkailulle, eläinten pelastustehtäviin. Uusia eläimiä on luvassa, leijonaa, pandaa, hylje ja kuvissa näkyvät apina, papukaija ja karhunpentu. Ihan mahtavaa!
Suurin tulevista seteistä lienee Heartlaken kauppakeskus! Miten se on toteutettu jää vielä nähtäväksi.