1.1.2014

Mitä Lego friends sarjasta puuttuu?

Meillä lapset ja minä ollaan hurahdettu Legoihin kuten varmaan olette blogia seuratessa huomanneet. Vaikka Lego Friends sarjasta löytyy tätä nykyä toinen toistaan hauskempia ja mielenkiintoisempia rakennussettejä (esim. nykyinen maatilasarja on aivan yliveto kaikkine eläimineen, tällä hetkellä suosikkisarjamme.) Olemme silti jääneet kaipaamaan jotain... Eli tahdomme lisää erilaisia hahmoja! Lapsia, vauvoja, vanhuksia, eri ammatteja! Tässäpä pari kuvaa mitä ne voisivat olla:Mian isä voisi olla Heartlake Cityn arvostettu poliisi. Settiin voisi kuulua kenties myös rosvohahmo ja poliisiauto.

Mian äiti taasen voisi toimia lääkärinä, tai kenties neuvolantätinä.

Myös lasten päiväkoti olisi ihana setti pienine lego friends -lapsineen. Lapset voisivat olla muottiin valettuja kuten Lego Belville -sarjassakin oli. (Alla olevassa kuvassa pienensin kuvankäsittelyllä Belvillevauvat Lego friends -mittakaavaan.)

Perheitä! Lisää perheitä ja taloja! Tein kuvamanipulaation miltä Lego Friends -perheet voisivat näyttää. Teini-ikäisten ystävien lisäksi olisi kiva jos Heartlake Cityssä asuisi myös lapsia. Luulisi että sopivat lapsihahmot syntyisivät helposti lyhentämällä friends-hahmojen jalkoja ja käsiä, päät ja keskivartalo menisivät sellaisinaan, varsinkin kun käyttäisi muottina poikavartalon rinnatonta osaa.


1 kommentti: