12.5.2012

"Sylvanian Families legot"


Edellisen bloggaukseni ja Toukkeron kommentin innoittamana teenpä nyt sitten blogipostauksen näistä Unico plus sarjan Maximilian Families -palikoista. Sarjan talot ja hahmot muistuttavat hyvin paljon Sylvanian Families sarjan hahmoja ja taloja.
Tähän taloon on ihan selvästi otettu mallia Regency hotellista. Hotellin vieraina ovat  ihan kuin Marmalade bear family ja Cottontail -puput.Unico plus palikat on tarkoitettu 1,5-5-vuotiaille ja ne ovat yhteensopivia Lego Duplon kanssa.
Omaa kokemusta näistä palikoista minulla ei ole, mutta ainakin kuvien perusteella näyttävät kivoilta ja tuossa hotellissa näyttää olevan rakennushaastetta vähän isommallekkin taaperolle!
(Kuvat löysin googlen kuvahaulla.)

5 kommenttia:

 1. On vaikea kuvitella, ettei näillä maximillianeilla olisi virallista yhteyttä Sylvanialaisiin sillä jopa legohahmojen vaatteet ovat täydelliset kopiot noiden perheiden SF-figuureilta.

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Kummastuttaa silti miksi nimi on tuo Maximilian Families kun Hello Kittyä, Nalle Puhia, Smurffeja ym. löytyy palikkasarjoina ihan omalla nimellään. Hmm.. Mutta ihan selvästihän tässä on Sylvanian Families-sarjasta kyse.

  VastaaPoista
 3. Jo on mailma ihmeitä täynnä, kun Sylvanialaisia löytyy legoinakin... Hih
  :D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät ole aitoja legoja nämä ovat "Unico plus" merkkisiä palikoita.

   Poista
 4. Siksi otsikko onkin lainausmerkeissä ja tekstistä selviää kyllä että kyse on Unico plus-palikoista, mutta kiitos vielä muistutuksesta, useinhan sitä suosituimman tuotteen nimeä käytetään sitten kaikista vastaavista tuotteista, kuten muovipalikat on legoja, kaikki muotinuket Barbieita ja esim. muoviset puutarhakengät Crocseja :)

  VastaaPoista