11.5.2012

Jänniä uutisia palikkarintamalta


MEGA BLOKS valmistaa legon kanssa yhteensopivia palikoita, nyt kuulin uutisen että Mega Bloks ja Mattel yhdistävät voimansa ja tuovat ensi vuoden alussa markkinoille Hot Wheels ja Barbie -palikat! Barbiesarja kuulostaisi vähän samantyyliseltä kuin Lego Friends. Eli todella jännittyneenä odotan mitä sarja pitää sisällään. Suomessa en ole juurikaan törmännyt Mega Bloks palikoihin. Lähikaupastamme löytyy Hello Kittyä joka on Duplopalikoiden kanssa yhteensopiva, mutta näitä isommille suunnattuja sarjoja en ole nähnyt. Toivotaan että Barbiepalikoita saataisiin sitten Suomenkin markkinoille! -Ja ainahan niitä voi tilata ulkomailta. Lisätietoa täällä ja täällä.
Unico plus Hello Kitty palikoita.

3 kommenttia:

 1. Ilmeisesti tuolta Hello Kittyn valmistajalta on tullut hyvin paljon Sylvanian families hahmoja muistuttava "Maximilian Families" sarja, jota myös Suomessa myydään. Oletko törmännyt?
  Sarjan hahmot ovat vaatteita myöten tarkkoja kopioita SF-figuureista ja monet talot ja setit muistuttavat sylvanialaisten vastaavia. Mutta kyse on siis "lego"-sarjasta.

  VastaaPoista
 2. Hämärä tunne että olen nähnyt, pitääkin katsoa ihan mielenkiinnosta niitä tarkemmin kun seuraavan kerran näen. Sylvanian families yhteyttä en ole keksinyt, voi olla että ne meidän lähikaupan "hellokittyleegot" onkin sitä sarjaa... Nukkapintaisiin Sylvanialaiskopioihin törmäsin muuten joku aika sitten Hyvinkään kirpparilla. Sellanen valtavan kokoinen paketti missä oli talo ja eläimiä, sarjan nimi taisi olla "Happy Forest Friends" tai vastaava. Maksoi jotain reilu 20€. En ostanut vaikka vähän mieli teki talon vuoksi...

  VastaaPoista
 3. Itseasiassa nyt kun googletin, niin löysin tarkoittamasi "legot", sarja näyttää olevan juuri tuon Mega Bloks minin ja Lego Duplo sarjan kaltaista pienemmille lapsille suunnattua Unico+ -sarjaa mihin kuuluu nuo Hello Kittyt ym. ja sitten tosiaan ne Sylvanian Families "kopiot" jotka oli muuten jotenkin sellasia että voisin harkita tuolle meidän pienimmäiselle :)

  VastaaPoista