10.7.2013

Uusia Lego-mainoksia ja tilausta Saksan suuntaan...

YouTubesta bongasin pari uutta Lego Friends TV-mainosta ja jälleen kerran mainosvideot oli tehty niin houkutteleviksi että iski vallan legokuume näin kesän hiljaiselon jälkeen.
Otin muutaman kuvan mainosvideosta (en tiedä saisiko näin edes tehdä) mutta taas niin valloittavia yksityiskohtia mainoksesta saattoi löytää että haluan jakaa ne kanssanne :)
Eli kuvista voi bongata mm. sydänjärvessä joutsenveneillä ajelevat tytön ja pojan.
Suloiset raidalliset uimakopit, kauniita kukkaistutuksia ja kiehtovia rakennuksia. Saisiko näistä kenties inspiraatiota omaankin legokaupunkiin?
Tässäpä linkit mainoksiin:

Koulu
Vene


Koska venettä ja koulua ei vielä löydy Suomen kaupoista, katsoin löytäisikö google kenties paikan josta niitä jo saisi, ja löysihän se. Eli tilausta lähti tällaiseen paikkaan kuin http://www.mytoys.de/ En ole tuolta koskaan aikaisemmin tilannut, mutta vaikutti ihan luotettavalta kaupalta. Luulenpa että postikulujenkin (n.14€) jälkeen sekä koulu että vene oli tuolta ostettuna halvemmat kuin mitä ne Suomessa tulevat maksamaan. (tuolla vene n. 60€, lego.comissa suomen hinta tulee olemaan, sitten kun niitä sieltä voi tilata, 84,95€)

 -Kerron sitten lisää kun tilaus saapuu. Nyt jännittämään :)

2 kommenttia:

 1. Tuleeko nää pelkästään sun lasten käyttöön, vai tykkäätkö itsekkin niitä rakennella? Minkä ikäsiä ne sun lapset olikaan?
  Mä muistan miten jaksoin silloin kun ne oli pieniä niin olla suht kiinnostunut niiden leluista, mut enää en, ainakaan pojan. Tytön jutut välillä kiinnostaa, mut nyt sekin alkaa olemaan jo niin vanha, ettei lelut kiinnosta. Niin, että kaikki lelut mitä meille tilataan, tuleekin mulle :) (mun lapset tyttö 12, poika 14) Paitsi, että kyllä miehelle aika ajoin tulee jotain batman-juttuja. Onko sulla itsellä mitään, mikä on vaan sulle? Vai riittääkö samat, mitkä lapsille?

  xoxo,
  Raisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei lapset meillä näitä kaikkia edes keksi toivoa, eli tykkään itsekin rakentaa ja kehitellä tarinoita, mutta lapset (11v,8v,6v ja 3v.) näillä sitten pääasiassa leikkii. Sama vähän niiden Sylvanian Families -juttujen kanssa, mulle tuli silloin jossain vaiheessa hirveä himo kerätä niitä ja lavastaa kuvia yms. mutta sitten innostus laantui.
   Nyt meillä on valtava kasa hahmoja ja tavaroita niille mutta kukaan ei ole leikkinyt niillä aikoihin. Mutta kun ei niitä raski myydäkään, eikä lapset kyllä antaisikaan.. Pitää odottaa inspiraatiota jos niistä taas joku innostuisi :)
   Mutta siis pääasiassa kaikki lelut mitkä meille hankitaan, hankitaan lapsille. Muutaman legosetin olen ostanut pelkästään itselle, mutta tykkään kuitenkin että leluilla leikitäänkin joten niin kauan kun lapset vain jaksavat ja osaavat leikkiä niin leluja ostetaan pääasiassa heille.
   Välillä ihastun itsekin johonkin nukkeen, kuten parisen kuukautta sitten etsin netistä silmät kiiluen Kewpie-vauvoja. Olin jo monta kertaa naputtelemassa tilausta, mutta sitten ajattelin että jos ostan yhden Kewpien, kohta niitäkin on taas monta. Ja se Blythe, ihastuin sun blogin innoittamana Blythe-nukkeen, mutta se ensimmäinenkin on vielä hankkimatta ja jää varmasti hankkimattakin, tyydyn ihailemaan tyttöjäsi sun blogissa.
   Olen yrittänyt vakuutella itselleni että kaikkea kivaa ja ihanaa ei ole pakko omistaa... Mutta joo, en mäkään tosiaan ole innostunut kaikista lasteni leluista, esim. kaikki "kaatopaikkakaverit" ja zuzuhamsterit on mulle kammotuksia, mutta niitäkin tuolla nurkissa näyttää pyörivän. Samoin kaikki koottavat muoviset autoratahässäkät olisi puolestani saaneet jäädä kauppojen hyllylle, eli paljon, liian paljon meillä on sellaista lelua mikä ei itseäni kiinnosta.

   Poista