10.1.2012

Vauvoja Japanista :)

Tein pienen tilauksen Be happy- kauppaan. Koska tilaukseni oli kyseiseen paikkaan ensimmäinen, halusin katsoa miten homma toimii ja tilasin vain muutaman vauvan. No hyvinhän homma toimi. Paketti lähetettiin kirjattuna kirjeenä ja toimitusaika oli nopea, 5 arkipäivää. Kaupan päälliseksi pakettiin oli laitettu vielä tämän vuoden Sylvanian Families pöytäkalenteri!

Chihuahua perhe sai uuden taaperon, vauva on vähän toisen näköinen kuin muut perheenjäsenet kuten kuvasta huomaa!
Myös saksanhirviperhe lisääntyi taaperolla. Näiden vauvojen lisäksi tilasin myös kettukaksoset ja yhden oravavauvan, toistaiseksi pidän ne vielä paketeissaan. Kettukaksoset tosin saattavat päätyä adoptiolapsiksi Renard -ketuille, nämä vauvathan siis kuuluvat oikeasti toiseen kettuperheeseen mitä on enää kovin vaikea löytää, ainakaan järkevään hintaan.

3 kommenttia:

 1. On nuo kyllä varsin söpöjä! :)

  Yhtenä päivänä Anttilassa käydessäni huomasin alekorissa jonkun ison Sylvanian families talon. Sinä tulit heti mieleen. Jos mulla olisi ollut sun puhelinnumero, olisin kyllä ilmoitellut tuosta hyvässä alennuksessa olevasta isosta talosta.

  VastaaPoista
 2. =)Sen oli varmaan joku jo ostanut kun eilen kävin Anttilassa ja tutkin alekoria mutta mitään kivaa ei löytynyt. Höö, hyvä vaan, kohta on säilytysongelmia noiden pikkumökkien kanssa :) Nämä hahmot sentään mahtuu pieneen tilaan. (Mutta hauska että tulin sun mieleen:)

  VastaaPoista
 3. Joo, onhan siinä puolensa, kun ei onnistu kaikkia kivoja alejuttuja itselleen haalimaan. ;)

  VastaaPoista