28.2.2012

SF-kylän kuulumisia

Uusin SF-perheemme on Appleblossomin perhe johon kuuluu leipuri-isä Christopher, baletinopettaja äiti Jane, tytär Justine ja pieni vauvaveli.
 Perhe koostuu useammasta paketista, isäorava tuli leipomon mukana, äiti ja tytär omassa setissään ja vauva neljän erilaisen vauvahahmon pakkausessa.
Pete Petite on Sylvanian kylämme postimies. Hän huolehtii karhukaksosista, Halleystä ja Freddiestä. Voi olla että perhe kasvaa jossain vaiheessa, nämä karhuhahmot on aika söpösiä.Ja lopuksi vielä ihan ylisoma setti. Myyrä-äiti Sybil Clearwater ja tyttärensä Stephanie. Setissä oli myyrien lisäksi mukana ompelukone ja pieniä ompelutarvikkeita. Nämä myyrähahmot on niin söpöja ja kooltaan pienempiä kuin useimmat muut hahmot.

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Yritin netistä etsiä näitten SF:n mittakaavaa, mutta en löytänyt. Mietin, kävisikö samat kalusteet Lundby-taloon vai meneekö ihan metsään? :) Kiitos, jos viitsit vastata!

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni se virallinen sf-mittakaava olisi 1:17, eli aikalailla sama kuin Lundbylla, ja kalusteet sopii oikein mainiosti Lundby-nukketaloon.

  VastaaPoista
 3. Oi, kiitos kovasti vastauksesta! Nyt siis hulluna hamstraamaan kaikkia ihania sf-kalusteita! ;)

  VastaaPoista